Design +

Közös Többszörös (II. emelet, 230)

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A DESIGN+ idén különleges betétprogrammal egészül ki. A második emeleti kiállítótérben olyan projekteknek adunk helyet, amelyek a design eszközeivel igyekeznek egy sokszínűbb és elfogadóbb világot létrehozni.

A kiállított projektek közös ismertetőjegye, hogy egyedi módon vonják be különleges, hátrányos helyzetű vagy valamilyen fogyatékkal élő embertársainkat a munkafolyamatba, velük közösen gondolkodva és hihetetlen precíz manufakturális tudásukat hasznosítva hoznak létre olyan termékeket, amelyek mindannyiunk számára értéket képviselnek.

A program során a kiállítók bemutatkozása mellett egy szakmai beszélgetés is helyet kap, amely a tervezők és a felhasználók közötti párbeszédet hivatott szélesíteni. A kiállítás védnökei Balla Eszter színművész és Martinkó József építészeti szakíró, az Octogon magazin vezető szerkesztője.

Szombaton, 15.00 órai kezdettel a kiállításhoz kapcsolódik egy kerekasztal-beszélgetés is, melyen védnökeink és kiállítóink beszélgetnek a befogadó design jelenlegi útjairól és aktualitásáról.

Kiállítók
A kiállítás támogatói 


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.