Design +

PearlShots

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A PearlShots olyan egyedülálló koktél-catering szolgáltatás, amelyet a molekuláris gasztronómia ihletett.

A formabontó projekt 2013-ban indult Dél-Spanyolországból, ahol több szórakozóhelyen és rendezvényen is megjelentünk a koktélgyöngyökkel, azóta már Londonban, Ibizán és egy éve Magyarországon is jelen vagyunk.

Célunk, hogy a molekuláris gasztronómia illetve a divat- és designer világ különleges fúziójával teljesen új és exkluzív italfogyasztási élményt nyújtsunk a vendégek számára.

Kihasználva a termékben rejlő és a megjelenés által kínált kreatív lehetőségeket, teljesen személyre/rendezvényre tudjuk szabni szolgáltatásunkat. Az alkoholos és alkoholmentes innovatív koktélgyöngyök futurisztikus gasztro-élményén túl, a rendezvény nívójához és hangulatához igazított egyedi design jelenti az igazi PearlShots „űrhajó” hatást.A catering szolgáltatás mellett a termékkapcsolás és közös promóciók irányába is sikerült elmozdulnunk. A PearlShots és a Nespresso Business Solutions közös promóciója során igazi Nespresso kávéból készült koktélkülönlegességeket kóstoltatunk a vendégekkel. A Design + kiállításon 14:00-tól lehet majd alkoholmentes és alkoholos koktélokat is kóstolni a készlet erejéig. Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt a II. emeleten.

Ha szeretné, hogy az Ön rendezvénye is még egyedibb és exkluzívabb legyen, keresse fel honlapunkat, ajánlatkéréssel, és foglalással pedig írjon nekünk az info@pearlshots.eu e-mail címre.

www.pearlshots.eu


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.