Design +

Marrakesh

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

A Marrakesh Cementlap mögött egy kis cég, a Marrakesh BT áll, melynek története  15 évvel ezelőtt, egy  hátizsákos marokkói utazással kezdődött. Ennek az útnak a  mellékhatásaként szerettünk bele örökre a marrakeshi barackszínbe, a tazsin ízébe, a mentatea illatába, a kézzel készült tárgyak mívességébe – és a marrakeshisouk-ban mindenhol jelenlévő cementlapokba.


Cementlapjaink Marrakeshben,  a saját manufaktúránkban, hagyományos technológia szerint, teljes mértékben kézzel készülnek. Csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, a portland cementet egy portugál gyártótól vesszük, a minőséget nagyban meghatározó színező pigmentek pedig neves európai cégektől érkeznek be.  Lapjaink a legjobb besorolást kapták az ÉMI/TÜV kopásállósági vizsgálatokon is.


A fair trade szabályait magunkra nézve kötelezőnek tartjuk, korrekt béreket, normális munkakörülményeket biztosítunk marrakeshi munkatársainknak, és a gyermekek foglalkoztatása természetesen a mi üzemünkben is kizárt.


Mintáink egyrészt a klasszikus, 19. századi francia és mediterrán minták, amelyeket a hagyományos monokróm + bordó színváltozatok mellett friss,  egyéni színváltozatokban is kínálunk.  Emellett természetesen modern, geometrikus, arabos és retró motívumaink  is nagy számban vannak a kollekcióban . A 20×20-as hagyományos méret mellett vannak hexa, azaz hatszög alakú lapjaink is, amelyekkel nagyon vagány és trendi felületeket is létrehozhatunk. Ez a kollekciónk folyamatosan bővül majd új mintákkal a következő időszakban – megéri gyakran visszatérni.


Célunk, hogy ezeket a gyönyörű régi burkolatokat minél többen fedezzék fel maguknak, hogy minél több  lakásban, teraszon, étteremben és kávézóban szerezzenek vizuális örömöket – mindenkinek, aki csak rájuk néz.
 
www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.