Design +

LessismoreFurniture

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A KEVESEBB TÖBB ideológia, mára életünk részévé vált, ezért a névválasztás. Hisszük, hogy az emberekben globális igény formálódik környezetük, egyben életterük kialakítására.

A LessismoreFurniture bútorokkal és lakás-kiegészítőkkel újragondoljuk, meghosszabbítjuk, és érték-növeljük a tárgyak életét, tudatosan ügyelve, hogy a föld forrásait megóvjuk.

Feladatunk régi és használt faanyagból, manufakturálisan előállított egyedi bútorok és lakás-kiegészítők készítése, figyelembe véve a természet, atörténelem, a minőség és az egyediség értékeit. A változatos és természetes anyagok,-fa, fém, kő, üveg- felhasználásával, tradicionális kézműves eljárásokkal, sokszor személyes igényekre szabottan készített minimalista, újrahasznosított, antik, mid century modern, indusztriális, loft, és vintage stílusú tárgyaink őrzik az idő és a természet egyszerű, de erőteljes szépségét.

A LessismoreFurniture filozófiája, hogy napjaink globalizációs folyamataiba változást hozzon. A tömeggyártás, és a személytelen mesterséges anyagok kerülésével, valódi személyes tárgyakat alkosson, és egyben ezek tudatos használatát népszerűsítse. Termékeinket gondosan kiválogatott alapanyagokból állítjuk össze,bútor kollekciónk minden egyes darabja egyedi megrendelésre készül.

Túlfogyasztó társadalmunkban, olyan vevőket célozunk meg, akik tudatosan figyelnek környezetükre. Legfontosabb célkitűzések egyike, hogy a LessismoreFurniture olyan hazai, illetve nemzetközi márkává fejlődje ki magát, amely a ’less is more – a kevesebb több’ életfilozófiát képviseli.

LESSISMORE FURNITURE

Budapest, Rottenbiller utca 31.

www.lessismore.hu
+36 70 3245281+36 70 3245281
hello@lessismore.hu

www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.