Design +

Lavishdog

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
LAVISHDOG BY CAPOLAVORO
A Capolavoro bútorgyártó manufaktúra 2014-ben kapott felkérést exclusive kutyabútor tervezésére, gyártására. Mára Lavishdog márkanév alatt egy teljes termékcsaládot kínálnak a magas minőségű, egyedi termékek kedvelőinek. A kanapé kollekciók három kategóriában tíz típusból áll. A kanapékhoz rendelhető itató is.

Exclusive: Lavish, Reyes, Queen
Luxus: Cuba, Moon, Royal, Deco
Premium: Prince, Simplux I., Simplux II.

A formatervezés során nem csak a termékek exclusive megjelenését tartották szem előtt, hanem a kutya nagysága és súlya is figyelembe vételre került, hogy minden termék az optimális stabilitást, tartósságot és a hosszan tartó komfortot biztosítani tudja. A bútorvázak fából készülnek, a bútorok fekvőfelülete nagy kopásállóságú, puha, mosható szövettel kerül behúzásra. A könnyű tisztíthatóság érdekében a kárpitot zipzárral látják el. A bútor többi része szintén nagy kopásállóságú, könnyen tisztítható, különleges minőségű bőrrel, műbőrrel vagy exclusive design bőrrel kerül bevonásra. A díszítések színes fém dekorációkkal és Swarovski kristállyal készülnek.
 
A vásárlók saját ízlésük szerint állíthatják össze a számukra tetsző bútordarabot. A modell kiválasztása után meghatározható a kutya számára leginkább megfelelő méret, míg a kárpit anyaga szintén katalógusból választható.

www.capolavoro.hu

 


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.