Design +

Kert és Otthonbolt

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Kert és Otthon bolt – Esschert Design

Ha nem mindennapi kiegészítőkre vágysz merülj el velünk a letisztult, vidékies kert- és lakberendezés világában!
Kert és Otthonbolt webáruházunkban a holland Esschert Deisgn termékeivel találkozhatsz.
 
Az Esschert Design családi vállalkozásként indult 1993-ban Hollandiában, és azóta már világszerte nagyon népszerűvé vált. Hosszú múltjának köszönhetően természetbeillő, egyedi designnal kialakított termékek ezrei sorakoznak fel minden igénynek, stílusnak és ízlésvilágnak megfelelve.

Hivatalos magyarországi partnerként elhoztuk neked Magyarországra ezeket a nagyszerű termékeket.

Egy kis ízelítőként:

-Szerveztél már baráti és családi összejövetelt a nélkül, hogy meggyűlt volna a bajod az italfelszolgálással? A megoldás egyszerű: limonádés üvegek és szívószálas bögrék…

-Hol tároljam a hagymát és a burgonyát? Te is feltetted már magadnak ezt a kérdést? Konyhai tárolók, amelyek kis helyen is elférnek…?

-Hosszasan szoktál gondolkozni azon, hogy milyen különleges ajándékkal lepd meg barátaidat és családodat? Nem is olyan egyszerű, vagymégis...?
Ha te is szembe találtad már magad hasonló kérdésekkel, akkor a megoldásért nem kell mást tenned csak ellátogatni a Design+ kiállításra, webáruházunkba (www.kertesotthonbolt.hu) vagy pedig szegedi bemutatótermünkbe (6725, Szeged Petőfi S. sgt. 53.).

A country, provence, vintage és industrial stílusirányzatokat követve folyamatosan várunk újdonságokkal. Kalandozz termékeink között és találd meg azokat amelyek elvarázsolnak téged és otthonodat is.www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.