Design +

Brühl-Sezlon

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram


Letisztult, világos design, fiatalos lendület, megkülönböztethető, egyedi formák, környezettudatosság – ezek a szavak jutnak először eszünkbe a brühl kapcsán. A családi vállakozásból indult cég Európa egy igen jelentős gyártójává vált, és már hosszú évek óta gyűjti sorban a design díjakat érdekes és praktikus darabjaiért.
Idén sokadszor például – több más design díj mellett – az Easy pieces kanapé nyert az imm cologne 2016 vásáron, most a környezettudatos megoldásért, fa váz, és gyapjú huzat, azaz csak természetes anyagok felhasználásával készült.q
 
A tervezők, Kati Meyer-Brühl kreatív igazgató és Roland Meyer-Brühl cégvezető több, mint 70 designdíjat nyertek már a brühl bútorokkal.
A brühl összes terméke a székhelyükön, saját gyárukban készül Bad Steben városában. A cég máig megőrizte családiashangulatát, és amellett, hogy folyamatos fejlesztésekkel egy élhető és kellemes munkahely megteremtésére törekszik, nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra.
 
A világos design alapvetően lineáris formákat takar, óvatosan elhelyezett hangsúlyokkal az íves és hullámos elemeken. A csodálatosan kiegyensúlyozott arányok és méretek is a letisztultságot fejezik ki. A minimalizmus modern megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, a fiatalos és élénk design pedig kiállja az idő próbáját is. A brühl designbútorai egyszerűen integrálhatóak, szinte minden stílushoz illenek, és kisebb terekben is elhelyezhetőek. A funkcionalitás a brühl bútorainak egyik fő jellemzője, egy-egy kisebb kanapé akár néhany mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.