Design +

Bridget & Olivia

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A kollekcióról
A Bridget & Olivia 2016-17 Őszi/téli kollekcióját Wes Anderson legutóbbi filmje, a Grand Budapest Hotel inspirálta. A rendező egyéni stílusa, a film különös karakterei és bájos eleganciája voltak a legnagyobb hatással a tervezőkre. A film hangulatára emlékeztető anyagok, színek és minták használatával a Bridget & Olivia azt a finomságot kelti életre, ami a Grand Budapest Hotel lakóinak sajátja. A B&O_MAN immár egyenrangú része a kollekciónak, játékos áthallásokat képezve a női vonallal. Mint az előző szezonokban is, most is a saját tervezésű nyomott és kötött minták teszik még egyedibbé a kollekciót és járulnak hozzá a Bridget & Olivia minőségéhez.

A márkáról:

A Bridget & Olivia egy kortárs divatmárka, egyedi tervezésű ruhakát kínál a legmagasabb minőségen. Minden egyes kollekciónk egy meghatározott inspirációra épül, ami elegánsan köszön vissza a részletekben és a szabásokban. A ruhák egymáshoz kapcsolódva mesélik el egy folyamatosan fejlődő márka történetét.

A sportos, minimalista sítlusával és testbarát anyagaival a Bridget & Olivia kollekció könnyen felismerhetőek játékosságukról és következetességükről, mind a minőség, mind az átgondoltság tekintetében.

A Bridget & Olivia 2014-ben nyitotta meg üzletét Budapesten, fiatal kora ellenére 2016-ban megnyerte az Instyle magazin Style Award-ját és az egyik elsőszámú feltörekvő divatmákaként tartják számon Magyarországon.


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.