Design +

Wenga

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

WENGABőrös falburkolatok, luxus bútorok, kristálycsillárok…

A termékeink nagy részét az olasz trendeket követő, modern luxus bútoraink adják. Ezeket kollekciókba tervezzük, különböző színváltozatokban és anyagkombinációkkal kínáljuk. Széles termékkínálattal rendelkezünk egyedi tervezésű, mobil előszoba, nappali, étkező és hálószoba bútorokból.

 Minden termékünk kézzel készül, manufakturális rendszerben. Designunkra jellemző, hogy alig, vagy egyáltalán nem használunk „tipikus anyagokat” és „tipikus megoldásokat”.  Látszó felületeken a lehető legkisebb mértékben használunk fát, helyette magas fényű festett felületet, textilbőrt, üveget, tükröt, fémet, kristályokat és egyéb luxusérzetet adó anyagkülönlegességet alkalmazunk. A luxus termékeink között megjelennek stilizált klasszikus formák modern anyagokkal, illetve a minimál designra jellemző egyszerű bútorok, melyeket az anyaghasználat tesz díszítetté. A bőrrel bevont puha, meleg felületek és a fényes dekorációs elemek összhangja a luxus egyedi érzését adja.


A bútorbűvészet műalkotásaiként mutatkoznak be art deco termékeink, melyek másik fő stílusirányunkat képviselik. Évtizedekig értéket képviselnek, mivel rengeteg tervezést igényelnek és hosszú, kézi gyártási folyamat eredményeként, magas minőségű anyagokból készülnek. Az art deco stílusú bútorok letisztultak, elegánsak és egyedi, fényűző anyaghasználat jellemzi őket. Ilyen anyagok az egzotikus fafurnérok és a bútorokba épített festett üveg-, fém-, bőr-, valamint az üvegkristály dekorációs elemek.  

Ezen termékeinket megrendelésre gyártjuk, egyedileg, az önök igényei alapján. Az art deco stílusú bútorokban egyaránt megjelennek a modern és klasszikus stílusjegyek, ezért jól használhatók klasszikus enteriőrökbe és modern bútorokkal keverve is. Az általunk megvalósított art deco enteriőrök és bútorok páratlan látványt nyújtanak otthonokban, kávézókban, éttermekben és szállodákban egyaránt. Erős karakterrel rendelkeznek, minőséget tükröznek, ezért kiváló megoldást jelentenek dolgozó szobák vagy luxus irodák bútorozásánál is.


Termékpalettánkon szerepel kristálycsillár is, mely egy nagyon jól használható kiegészítő, bármely lakást exkluzívvá és látványossá tud varázsolni. Termékkínálatunk a lakások tejes kristály lámpatest választékát nyújtja, amire szükség lehet. Kristálycsillárjaink közt megtalálhatók mennyezeti kristálycsillárok nappaliba vagy étkezőbe, rövid és hosszú kristály falikarok, illetve álló- és olvasó kristálylámpák.  Terméktípusonként választhatók íves és szögletes formák egyaránt. Használja lakása ékszereként a kristálycsillárokat!


Szolgáltatásaink: Saját tervezésű bútorkollekciókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, valamint vállaljuk luxus enteriőrök tervezését és gyártását egyedi igények alapján.

Jöjjön el a 9-es számú bemutatóterembe és merüljön el a luxusban!

 

Elérhetőségek:
Földszint 009. üzlet
E-mail: wenga@wenga.hu
Web: www.wenga.hu
Tel.: +36 70 639 4803


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.