Design +

Wellis

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A Wellis Magyarország Kft. a folytonos növekedésnek és fejlesztéseknek köszönhetően mára Európa legnagyobb jakuzzi gyártójává vált. Hazai gyártóként piacvezető szerepet tölt be a wellness berendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában Magyarországon. Két elkülönült részlegben, összességében közel 18 ezer négyzetméteren több mint háromszáz fővel folyik a kádak és medencék gyártása. A jelentős kapacitásbeli növekedésnek köszönhetően évente akár 20 ezer család élvezheti a hazai gyártású minőségi jakuzzik és szaniterek nyújtotta wellness élményt!

Minden fejlődő cég történetében vannak kiemelkedő mérföldkövek. A Wellis-nél a legutóbbi jelentős fordulópont éppen néhány hónappal ezelőtt következett be: 2015 decemberében adták át egy 10 ezer négyzetméteres gyártócsarnokot. A hatalmas, csúcstechnológiás gyártóeszközökkel felszerelt komplexum megépülését a fokozódó piaci igények és a minőségi gyártástechnológiára való törekvés motiválta. A jelentős beruházásnak köszönhetően így akár évi 20 ezer kültéri masszázsmedence gyártása is megvalósíthatóvá vált a Wellis-nél.

A cég egyik legújabb fejlesztése a saját tervezésű ellenáramoltatós Swimspa medence, amelyben egyszerre élvezhetők egy úszómedence és egy masszázsmedence előnyei.

Frissítő úszás és pihentető, élmény dús pezsgőfürdőzés egy medencében! A Wellis márka egyik legújabb fejlesztése, a Rio Grande Swimspa komplex élményt nyújt használóinak. Az egyedi műszaki megoldásokkal működő ellenáramoltatós rendszernek köszönhetően úszómedenceként is funkcionál, a fárasztó úszás pedig könnyen levezethető a három ülő- és egy fekvőhellyel kialakított masszázsrészlegében. Hat méteres hosszúságával és másfél méteres mélységével egyedülálló a piacon. Ugyanakkor a hagyományos úszómedencék méretes helyigényével szemben a Rio Grande tökéletes fénypontja lehet egy közepes méretű wellness részlegnek is. Legyen Ön is részese a minőségi, európai gyártású jakuzzi nyújtotta wellness élménynek!


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.