Design +

SomProduct Hungary

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

A SomProduct egy online bútor és matrac kereskedő vállalkozás, amely magas minőségű termékeket értékesít a lehető legjobb áron. A SomProducts weboldalán több,mint 4000 termék található, köszöntő akciókkal és időszakos ajánlatokkal.

Történet

18 év tapasztalatával a matracok területén 2008-ban az alapítók úgy döntöttek, hogy kiterjesztik vállalkozásukat és kilépnek a világhálóra, így történt, hogy a SomProduct egy újabb csatornán is megjelent és így termékei szélesebb körben elérhetővé váltak.


Működés

A SomProduct-nak van egy online üzlete és egy bemutatóterme is a Max City Lakberendezési Áruházban ahol a vásárlók láthatják és ki is próbálhatják kedvenc termékeiket.


Belső stratégia

Nagyon fontos a SomProduct-nál a “figyelünk a vásárlónkra” hozzáállás.

A fókusz a vásárlón és a terméken megköveteli, hogy a cég csapata folyamatosan újragondolja magát, hogy elkerülje az elavulást. Ezen okból a tulajdonosok lehetővé teszik a lehetséges leghatékonyabb kommunikációt egy közvetlen rendszert alkalmazva a bemutatóterem menedzserek között, illetve további pontokkal úgy,mint a gyártó csapat, értékesítők és termékfejlesztők.  

A vállalat egy olyan kicsi és fiatal csapat által működik, akiknek szenvedélyük a bútorok és a dizájn, illetve hisznek a termékek minőségében. A SomProducts kommunikációs csapata igyekszik kapcsolatban maradni ügyfeleivel minden információs csatornán úgy mint e-mail hírlevelek, közösségi hálók és katalógusok.

SHOP CONTACT:

+36  1 234 18109

Max City Lakberendezési Áruház

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A.

budapest@somproduct.hu

www.somproduct.hu

Facebook: SomProduct Hungary


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.