Design +

Rovitex

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
                                                                                                         
A Rovitex Hungária Kft egy 20 éves múltra visszatekintő, 100%-ban magyar magántulajdonban álló, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező nemzetközi lakástextil gyártó- és forgalmazó vállalat.

A magyarországi lakástextil piacon vezető pozíciót töltünk be, és Európa további 6 országában (Németország, Horvátország, Szerbia, Szlovákia, Románia Csehország) erős pozícióval rendelkező leányvállalataink vannak.
A vállalat pécsi központjában több 60 főt foglakoztatunk és további 50 fő pedig piaci területen erősíti csapatunkat.
Gyártó üzemünkben egyedileg tervezett függönyöket mintázunk, nyomunk, különböző, a vevőink igényének megfelelő alapanyagra. Gyártó részlegünket saját raktár szolgálja ki, mely egyben vágó programunk hátterét is biztosítja. Itt szabászatunk és varrodánk is működik a gyors és flexibilis termelés érdekében.
  
Partnereinknek teljes körű szolgáltatást biztosítunk a terméktervezéstől, tanácsadástól a gyártásig, kivitelezésig, varrásig, felszerelésig, és az after-sales szervizig, mely akár a függönymosásra is kiterjed.
Horeca-programunk keretén belül szállodák, éttermek és közületek egyedi igényeinek megfelelő tervezést és kivitelezést nyújtunk.
Az általunk gyártott és forgalmazott termékek a legmagasabb minőségi igényeket elégítik ki és Ökotex minősítéssel rendelkeznek, mely a fogyasztók számára biztosítja, hogy azok egyszerre felelnek meg a környezetvédelmi szempontoknak és az egészségvédelem követelményeinek.             

Választékunkban –mely évente kétszer (tavasz, ősz) megújul - szerepelnek:
-    fényáteresztő és dekor függönyök, sötétítők, készfüggönyök
-    takarók, ágytakarók
-    szőnyegek
-    díszpárnák
-    ágyneműk
-    kiegészítők
-    asztalneműk
-    frottír termékek
-    tapéták
-    faldekorációs termékek
-    Speciális termékek (lángmentes, teflon bevonatú, antibakteriális, kültéri UV álló textilek, penészedés elleni bevonattal)
  


 www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.