Design +

Rio art & design

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A MAXCity Lakberendezési Áruházban első alkalommal megrendezésre kerülő Design+ kiállításra a Rio art & design üzlet új és különleges termékek bemutatásával kedveskedik a kilátogatóknak.


Magas színvonalú, modern  formavilágú , design ülőgarnitúráink a legújabb divatirányzatokat képviselik, felhasználva a legmodernebb technikai fejlesztéseket, anyagokat.
A formák és az anyagok harmóniájának egyedi összeállítása mindenki számára könnyen megvalósítható, hiszen bútoraink méret- és elemválasztéka szinte korlátlan és egyedi méretekben is megrendelhetőek. Ehhez párosul még a sokszínű szövet, bőr, textilbőr anyagválaszték, ezzel is segítve a megálmodott ülőgarnitúra kiválasztását több száz modellünk közül.


Az elegancia mellett óriási hangsúlyt kap a kényelem és a praktikusság is. Szinte minden bútorunk rendelhető valamilyen hasznos kiegészítővel, például ágyneműtartóval, hajlítható elemekkel, ággyá alakítható funkcióval.
Ülőgarnitúráink azonban nem lennének ilyen sikeresek, ha nem lehetne hozzájuk kiegészítőként dohányzóasztalokat, szekrényeket, polcokat, tv-szekrényeket és különböző furnérozott bútorokat rendelni, természetesen itt is egyedi méretekben és színekben. Az összhangot a lámpák, szőnyegek és az akár saját elképzelés alapján megfestett festmények teszik egésszé.


Az idei esztendőtől új termékkel sikerült bővítettük kínálatunkat. Ágyak, ágyrácsok matracok teszik teljesebbé a kínálatunkat.
Az egyedi formatervezésű és színvilágú ágyak nagy sikerrel mutatkoztak be az idei kölni bútorkiállításon. Az ágykereteket itt is sok száz fajta szövettel, bőrrel és textilbőrrel lehet rendelni és természetesen különböző funkciókkal, mint például az ágyneműtartó vagy a motoros rács.


Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
Földszint/ 006. üzlet
E-mail: info@riodesign.hu
Web: www.riodesign.hu
Mobil: (+36) 30 249 4496
Fax: (+36) 1 274 5927


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.