Design +

ROLF BENZ

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Rolf Benz

ROLF BENZ ­– 50 éve az élvonalban

A ROLF BENZ bútormanufaktúra 50 éve foglalkozik kanapék gyártásával. Sokan megtapasztalhatták azóta kanapéink kényelmét, szívükbe fogadták bútorainkat és felfedezték újdonságukat: az ülés és a fekvés közti átmeneti állapotot, melyben az ember mintegy lebeg a létezésben. Ők azóta sem tudnak lemondani erről a kellemes érzésről és nap mint nap újra részesülhetnek is benne. Ki akarná megfosztani őket ettől? Bizonyára megvan a jó oka, hogy ahol a világon csak megjelenik egy ROLF BENZ kanapé, nehezen tudnak ellenállni elegáns megjelenésének, csábító kényelmének, hogy egyből helyet foglaljanak benne.


Eközben kevesen tudják, hogy ezek a kívánatos kényelemszigetek mind egy apró, szemet gyönyörködtető kisvárosból származnak a Fekete-erdő széléről. A kisváros neve Nagold, ahol már jó 50 éve rájöttünk, hogy minden és valóban minden lakberendezéssel, lakókörnyezettel kapcsolatos dolog csak átmenetileg foglalkoztatja az emberi értelmet, hosszú távon azonban a lélek és az érzések birodalmába tartozik.


Azóta az egész világ megismerte a ROLF BENZ nevet és ma már több mint 50 országban élvez különleges bizalmat ez a márka, így minden egyes elkészült kanapénkkal újból és újból segíthetjük azokat, akik régóta vágynak arra, hogy megtalálják álmaik szigetét: azt a helyet, ahol végre kiteljesedhetnek és átérezhetik a lét teljességét önmagában!

ROLF BENZ kanapé – 50 éve az álmok szigete


Elérhetőség:

http://human-design.hu/termekek/mfs/27/rolf-benz

(Földszint 027/a. üzlet)


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.