Design +

Natuzzi Italia

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

Natuzzi

A Natuzzi áruház, az olasz Natuzzi Group nemzetközi üzletláncának magyarországi tagjaként, elsősorban bőr- és szövetkárpitozású ülőgarnitúrák forgalmazásával foglalkozik.

A Natuzzi Italia kanapék és fotelek mind magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek az olasz kézműves hagyományok, és az aktuális design trendek követésével. 

A termékek között megtalálhatók relax funkcióval, állítható fejtámlával, vendégággyal vagy éppen audio-berendezéssel rendelhető modellek is.

 

Minden ülőbútor kifinomult dizájnnal és egyedi komforttal rendelkezik köszönhetően a „Natuzzi Style Center” profizmusának, számos esetben pedig neves olasz iparművészek és dizájnerek közreműködésének – pl. Paola Navone, Claudio Bellini.
Külön említést érdemel a Natuzzi Group és az új zélandi Formway Design koprodukciójából született egyedülálló Re-Vive fotel program, melynek 2014-ben a Kölni Nemzetközi Bútorvásáron volt a világ premierje, és melynek számos fotel változata most már áruházunkban is megtekinthető élőben.

A Natuzzi Italia kollekciót tovább gazdagítják az ülőgarnitúrákkal harmonizáló nappali kiegészítő bútorok, úgymint asztalok, lámpák, szőnyegek, szekrényfalak és dísztárgyak, az idei évtől pedig már étkező- és hálószoba bútorokkal is kibővült a forgalmazott termékek köre.

Natuzzi Italia áruház
    1.emelet
    127.-128. üzlet
    tel: +36.23 510648
    fax: +36.23 510649
    email:
natuzzi1@natuzzi-hungary.hu


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.