Design +

NOVETEX Matrac Biomanufaktúra

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Cégünk, a NOVETEX Matrac Biomanufaktúra 1995 óta gyárt matracokat és alváskiegészítőket természetes alapanyagokból. Az elmúlt évek során több, mint 200.000 biomatracot készítettünk kézi munkával, egyedi megrendelésre.

Vásárlóink elégedettségét jelzi, hogy sokukkal újra találkozunk hálószoba szaküzleteinkben, amikor cégünket bízzák meg családtagjaik, barátaik matracainak és egyéb kiegészítőinek elkészítésével.


Az alvás a regenerálódás legtermészetesebb módja – joggal méltatta a nyugalom fontosságát már a 16. században is a híres francia gondolkodó, Montaigne. Zaklatott, stresszes hétköznapjainkban, így a harmadik évezred elején persze tudjuk, hogy nem elegendő pusztán kellő mennyiségű időt szánni a pihenésre! Az, hogy éjszaka nyugodtan alszunk-e vagy csak forgolódunk az ágyunkban, nagy részben környezetünktől, hálószobánktól, fekhelyünktől is függ.


Ne bízza hát döntését a véletlenre a megfelelő fekhely kiválasztásánál, hiszen a NOVETEX Biomatrac biztosította tökéletes pihenés, testi és lelki regenerálódás, segíti az egészség megőrzését, és életünkben a harmónia megteremtését! A NOVETEX Matrac Biomanufaktúra termékei tökéletesen megfelelnek a matracokkal szemben támasztott legfontosabb követelményeknek, így biztosítják Önnek az ideális alvás, a feszültségmentes pihenés feltételeit.


Térjen be hálószoba szaküzletünkbe!

NOVETEX MATRAC  - Hálószoba szaküzlet
MAXCity Lakberendezési Áruház
 2045 Törökbálint, Tópark 1/a - M1-es mellett
I. emelet /132. üzlet
Telefon: (+36) 23 530 173
Fax: (+36) 23 530 174
Mobil: (+36) 20 999 7200
Web:  www.matrac.hu
E-Mail: bio@matrac.hu


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.