Design +

Loft Interior

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Loft – Régiből újat.

Tömörfa – Bútor, Padló, Falburkolat

„Csodálatos tudomány, ahogy az anyagból egyszerre fiók lesz, komód vagy ládikó, vagy csak polc, hokedli, konyhaasztal, ahogy a durva felületekből olajosan csillogó, fénylő napvisszaverő tükörlap lesz, intarziás műalkotás.
A semmiből valami.
Csodálatos a műhely, ahol a mértani idomok biztosan ölelkező egységgé sajtolódnak. Ahol az eredmény több ember összmunkájából, ősi törvényeken épül, ahol egy eszme társadalmat és közösséget kovácsol. A műhelyben elválaszthatatlan a mesterség a művészettől. Később hányszor vágytam vissza a handabandázó szervezetlenségből, a művészi körökből a krisztusi műhelybe, az ősi céhbe, ahol a tudás szab rangot… Fölsöpröm a műhelyt, helyre kerülnek a szerszámok, mágnesre ragadnak az elgurult szögek.
Este van. Feszülnek az izmok és az agy nyugodt. Mindennap tettünk valamit. Nyugodtan alszik az ember, akár a bölcsőben, akár a koporsóban.
Fontosak vagyunk és pontosak, akár az órák.”

Latinovics Zoltán (1931-1976)


2016-ban megújult a LOFT: vadonatúj kollekcióval, kiváló minőségű tömörfa és acél kombinációjával készült bútorokkal, eredeti bivalybőr borítású székekkel, fotelokkal és kanapékkal várjuk a nagyközönséget.

loftinterior.huwww.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.