Design +

Lederland

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

Lederland Bőrbútor Áruház

Termékkínálat:
Modern, klasszikus és tölgyfa vázas, rusztikus ülőgarnitúrák több száz különleges bőr és textil huzattal, nagy elem választékkal. Modelltől függően számos lehetőségből lehet választani: pl. bőr és textil kárpit típusa és színe, fa színe, mechanikus vagy elektromos relax funkció, ágy, komfort, cérna színe, varrás típusa stb. szerint. Az egyes modellek, a rendelkezésre álló elemválaszték függvényében, tetszőleges összeállításban rendelhetők.

A tetszés szerinti összeállítású bőrgarnitúrák mellett önálló bőrfotelek és TV fotelek is az áruválaszték részét képezik.

Az áruház a fő profilt képező bőr ülőgarnitúrák mellett különleges lakberendezési kiegészítőket pl. dohányzóasztalokat, szőnyegeket, asztali- és állólámpákat valamint dísztárgyakat is forgalmaz.

A Lederland Bőrbútor Áruház választékában olyan speciális tisztító- és ápolószerek is megtalálhatóak, amelyek elengedhetetlenek a különböző típusú bőr és textil huzatok szakszerű tisztításához és ápolásához, illetve a használat során felmerülő esetleges problémák megoldásához.


Szolgáltatások:


- Ingyenes tanácsadás
- Áruvásárlási hitel
- Ajándékutalvány
- Nászajándéklista vezetése
- Bőrgarnitúrák javítása

Elérhetőségek:
Földszint 013. üzlet
E-mail: info@lederland.hu
Web: www.lederland.hu
Tel.: (+36) 23 530 454


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.