Design +

Lakberendezők Országos Szövetsége

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

Lakberendezők Országos Szövetsége

A Lakberendezők Országos Szövetségét (LOSZ) 1995-ben néhány elkötelezett lakberendező és belsőépítész, szakmai lap, valamint gyártó és forgalmazó cég hozta létre azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a lakás- és a munkahelyi környezet-tervezés területén működő szakemberek tevékenységét koordinálja, munkájukat segítse.

A LOSZ célja, hogy egybetömörítse a hazai lakberendezőket, képezze, és tovább képezze szakmai ismeretüket, a célból, hogy mindannyian a szakmai szempontok maximális szem előtt tartásával, a lehető legjobb minőségben szolgálhassák a megbízók érdekeit, s mindezt esztétikus és maradandó design-élményt adó módon tehessék.

A LOSZ mára komoly érdekvédelmi, szakmai szövetséggé érett, folyamatos megújulással biztosítva a szakma szereplőinek képviseletét Magyarországon.

A LOSZ kezdetektől fogva kiemelt feladatának tekinti egy magasabb színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítését, ezért pártolja azokat a vállalatokat és vállalkozókat, amelyek, illetve akik színvonalas termékeikkel iránymutatók lehetnek ezen a téren.

Elérhetőség:
2. emelet 219-es üzlet
Telefon: +36 (20) 428 2739
E-mail: losz@t-online.hu
           losz@lakberendezok.hu
Web: www.lakberendezok.hu 
 


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.