Design +

Königs-Art Bútor

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A kiváló minőségű magyar bútorok gyártója a Königs-Art Bútor - nevével talán ellentétben - 100%-ban magyar tulajdonban áll. Kitüntetett figyelmet fordít a legjobb ár-érték arány kidolgozására, valamint a vevői igények felmérésére és kielégítésére.
Ülőgarnitúráit a széles elemválaszték, a praktikus, sokoldalú funkcionalitás jellemzi. A kiválasztott modellt akár egyedi méretben is legyártják a legteljesebben igazodva a vevők elképzeléseihez. Több, mint ezerféle szövetből és bőséges bőr választékból kárpitoztathatja be bútorát, melyhez stílusában és színében hozzáillő díszpárnákat is kínálnak.


Tavalyi évben kerültek bevezetésre a Königs-Art Bútor franciaágyai, melyek kifinomult stílusukkal hamar a magyar vásárlók kedvenceivé váltak. Természetesen a szépség és részletgazdagság mellett itt is szerepet kap a praktikum: mindegyik ágyat tárolóval és testsúlyhoz állítható ágyráccsal látták el tervezői. Az ágyak fejvég és korpusz rendszerei szabadon variálhatók, leendő tulajdonosaira bízva az általuk legszebbnek tartott ágy kiválasztását.

Ezek után nem meglepő, hogy az idei év újdonságának számító nappali falakkal szintén az egyedi igények kiszolgálását célozta meg a nagykanizsai cég. A minimál stílusú bútorokat a legújabb technikai megoldásokkal kiegészítve, akár színes üveggel kombinálva a kívánt méretre készítik el.


A Königs-Art Bútor büszke arra, hogy a MAXCity első bérlőinek egyikeként mára már rengeteg törzsvásárló szereti és kelti jó hírét a magyar bútorgyártásnak. Kitüntetett figyelmet fordítanak a gyermekes családok igényeinek felmérésére és ezen vevői kör legteljesebb kiszolgálására. Folyamatosan nyomon követik a legújabb fejlesztéseket és céltudatosan keresik a gyermekbarát, könnyen tisztán tartható szöveteket, textilbőröket, hogy a kisgyermekeseknek se kelljen lemondani a trendi, minőségi bútorokról. A mintateremben gyermekjátszó-sarkot alakítottak ki és szeretettel várják az érdeklődő szülőket gyermekeikkel együtt.


Hisznek benne, hogy a kiváló minőség nem feltétlenül méregdrága és szakképzett magyar munkaerővel a legújabb trendekhez igazodva európai minőségű bútorokat lehet előállítani.
Mintatermükben mindenki meggyőződhet erről…

Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
Földszint 027/b. üzlet
E-mail: konigsartbutor@freemail.hu
Web: www.konigs-art.hu
Tel.: (+36) 23 418 200
Mobil: (+36) 30 339 1665


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.