Design +

Kartondesign

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook InstagramDesignerként a papír eddig nem ismert, új alkalmazási lehetőségeit kutatom. Számomra a kartonpapír könnyűsége és természetességéből fakadó emberközeli megjelenése kimeríthetetlen alkalmazási lehetőséget jelent. Síklapokból hajtogatott és vágott elemek sorolásával létrehozott tárgyaim nemcsak ötletesek, de ténylegesen funkcionálisak is.


Egyedi, kézi munkával készített kartonbútoraim, lámpáim, vázáim és iparilag, sorozatban gyártott kiegészítő tárgyaim miközben komplex megoldást kínálnak a lakás-, az iroda- és az üzletberendezésben, továbbá egyedi kiállítási standok kivitelezésében, új életstílusra késztetik használójukat, és észrevétlenül is környezettudatos gondolkodásra inspirálnak.


Hiszek a forma, a funkció és az anyag megbonthatatlan egységében, valamint a design emberi környezetet építő és kultúrateremtő erejében.
Meggyőződésem, hogy az emberek nyitottak az új megoldásokra, és alapvető igényük, hogy a mindennapokban jól tervezett, egyszerű és használható tárgyak vegyék őket körül.
Formatervezői tevékenységemet számos bejegyzett szabadalom, Formatervezési Nívódíj és sikeres nemzetközi kiállítás fémjelzi.Bízzon a design és a kartonpapír erejében!


I. emelet 129. üzlet 7-es stand

www.kartondesign.com


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.