Design +

Kaindl Exkluzív Padló

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Exkluzív környezet várja minden kedves vásárlónkat újonnan kialakított bemutatótermünkbe, ahol az ausztriai Kaindl által gyártott laminált padlók és fapadlók széles választékát tekinthetik meg. Üzletünk a kiskereskedelem mellett nagykereskedelemmel is foglalkozik.

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, ezért magasan szakképzett eladóink segítik abban, hogy megtalálják számukra a legmegfelelőbb terméket.


A Kaindl gyár a világon az első, aki olyan felületet készített padlói számára, mely eddig még nem volt tapasztalható és olyan természetességet kínál, melyet eddig csupán a valódi fapadlók nyújtottak.


Szemnek, érintésnek egyaránt felemelő, elkápráztató hatás együttese, amely ugyanolyan érzést kínál, mintha egy fa parketta felületén járnánk. Ez köszönhető egyrészről a padlóburkolatok 90%-os fa alapanyagának, amely szinte a valódi fa anyagtartalmával megegyezik. Másrészről az ausztriai precizitásnak, a high-tech gyártástechnológiának és a 30 évre vállalt garanciának.


A 30 év garancia is bizonyítja, hogy a Kaindl gyár jótáll laminált padlóburkolataira, és amennyiben szakszerűen kivitelezik a parketta lerakását, és előírás szerint van használva, ápolva, biztos lehet a vásárló abban, hogy semmilyen probléma sem adódhat a laminált padlóval, és nagyon sokáig élvezhetik a megvásárolt áru által nyújtott természetes hatást.


A parketta felület kialakítása során az európai-, és egzotikus fafajok színvilága tükröződik vissza. A homogén megjelenési formától egészen a rusztikus hatásig, kisebb-nagyobb csomók rajzolatai teszik élethűvé, már-már megtévesztően hasonlóvá a fa parketta megjelenéséhez.
Szolgáltatásainkhoz tartozik még a kivitelezés és házhozszállítás.
Kedves vásárlóink számára tudunk ajánlani referenciával rendelkező, megbízható egyéni vállalkozó parkettázót.
Ha sikerült kiválasztani a megfelelő padlóburkolatot, de nem tudják haza vinni, vagy meg szeretnék kímélni autójukat, akkor ezt a kényelmetlenséget levesszük a vállukról és segítünk a kiszállításban is.
Katalógusokkal, színmintákkal és hasznos információkkal segítjük vásárlóink optimális termék választását.


Olyan gyár termékeinek képviseletét vállaljuk fel, amelyikről tudjuk, hogy megbízható, precíz, magas minőségű alapanyagból dolgozik és ez által első osztályú parkettát gyárt. Már 10 éve együtt működve a Kaindl gyárral kijelenthetjük, hogy kiváló kapcsolatrendszert építettünk ki a világviszonylatban is meghatározó céggel. Minden téren maximálisan együttműködünk, ezáltal tudjuk kereskedői szerepünket ilyen magas színvonalon elvégezni.Elérhetőségek:       

MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
I. emelet 120. üzlet
E-mail: kaindl@kaindl.hu                   
Web: www.kaindlexkluziv.hu
Tel.: (+36) 23 500 248
Fax: (+36) 23 500 249


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.