Design +

IDdesign

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Az IDdesign modern lakberendezési tárgyak és bútorok tekintetében élen jár a hazai kínálatot tekintve. Dánia legnépszerűbb áruházlánca, amely a világ számos pontján megtalálható, Dánián kívül Európában elsőként a törökbálinti MAXCity-ben nyitotta meg üzletét. Itt 1400 négyzetméteren mutatják be a legújabb trendeket 40 gondosan berendezett enteriőrrel, amelyek nem csak az egyes bútorokat és kiegészítőket vonultatják fel, hanem inspirációt nyújtanak a kortárs dizájn bútorok kedvelőinek. Nézzük, milyen trendek köré csoportosulnak a 2011-es újdonságok az IDdesign koncepciója szerint!
Az üzletben az igényes kompozíciók, a változatos lakberendezési ötletek, a széles választék mellett személyre szabható designelemek, és szakszerű tanácsadás is jár a többféle stílus köré csoportosított, minőségi dizájn bútorokhoz. Emellett az IDdesign nem csak saját termékeit árulja, hanem több, magas minőségi kategóriát képviselő márka termékeit is elérhetővé teszi a hazai vásárlók számára. Mostantól évente kétszer újul meg a négy különböző stílus szerint összeválogatott kollekció.

A pompás DELUXE
Egyszerre dekadens, ugyanakkor nyers stílus futurisztikus dizájn elemekkel keveredve. Ellentmondásokkal teli luxus ez, ahol a nagyszabású, túlzó és gazdagon díszített enteriőrök olykor nyers szegecsekkel keverednek. A kifinomultan elegáns dekadencia korát megidézve kicsit színpadias bútorok és kiegészítők között csillogó felületeket és minőségi, finom bőr kárpitokat lehet találni. Arany, ezüst, bronz, lila és bordó színekben pompázik a glamour e változata.


A világra szóló G
LOBAL
Színes és egzotikus kultúrák inspirálta világ, amelynek darabjaival érdekes és eredeti enteriőröket komponálhatunk. Kimondottan kísérletező kedvűeknek és más kultúrák iránt fogékony, nyitott személyiségeknek ajánlott, akik akár egy szobában ülve is szeretik bejárni a világot. Az orientalizmus jegyében fogant anyagok és motívumok - amelyek éppúgy magukon hordják a távol-kelet, mint az arab világ kultúrájának jellegzetességeit - narancs, barna, pink és fekete színekben jelennek meg, emellett hangsúlyosan szerepeltetik az egzotikus fa felületeket.
 

Az igazi UPNORDIC
Könnyed, szerény és légies stílus, amely szigorú egyszerűséget követel. A természet diktálta nyugalom és egyszerűség éppúgy tetten érhető ezeken a bútorokon, mint a szigorú funkció, vagy a minimálisra redukált kiegészítők. Mindez finom színekkel párosul a skandináv dizájn hagyományainak megfelelően, ahol a letisztult, minimalista vonalvezetés, és a természetes anyagok dominálnak. A visszafogott fehér, barna és a szürke különböző árnyalatai mellett a korábbi évektől eltérően most izgalmasabb színvilággal jelenik meg: pink, türkizkék, sárga és zöld színekkel kombinálva.


Az életvidám URBAN
A nagyváros lendülete, az állandó változást és a városi élet lüktetését ragadja meg. Egyszerre lezser és nyugodt, ötletes és kísérletező, ugyanakkor nagy hangsúlyt kapnak itt a kényelemi szempontok is. A mindig naprakész, pörgős, nagyvárosi fiatalok stílusa ez, akik nyitottak az újdonságokra. Az urban dizájn bútorai és kiegészítői a lila, a zöld, a kék, és sárga színeket éppúgy kedvelik, mint a magasfényű és matt felületek variációit.
 

ENTERIOR VERSENY
MÁJUS 04.-10.

Légy most Te az IDdesign enterior stylistja! Állítsd össze most a szerinted legmenobb enteriort az erre kialakított helyszínen. A nekünk legjobban tetszo kompozíciót összeállító vásárlónk egy 25.000 forintos vásárlási utalványt nyer.
Eredmény hirdetés: 2015. Május 9. 17:00 óra

SZÉK ÁTALAKÍTÁS
MÁJUS 04.-10.

Felkértünk öt véleményvezér bloggert és stylistot és tervezot, hogy gondolják újra az egyik kedvencünket, az Asta széket. Bizonyára meglepo és inspiráló alkotások fognak születni, mivel szabad kezet kaptak.Az elkészült műveket a hét folyamán megtekinthetitek, és ha tetszik az árverésen te is licitálhatsz rá. Az így befolyó összeget pedig az alkotók által megjelölt jótékonysági szervezet számára ajánljuk fel.
Árverés idopontja: 2015. Május 10. 16:00 óra

FOTÓPÁLYÁZAT
MÁJUS 04.-09.

Mutasd meg mindenkinek, hová kerültek kedvenc ID-s termékeid és Nyerj 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt. Töltsd fel Facebook oldalunkon lévő post alatti kommentbe kedvencedrol készített fényképet oszd meg üzenőfaladon, majd várni. Aki a legtöbb szavazatot kapja az nyer.
A sorsolás idopontja: 2015. május 10. 15:00 óra.

NYEREMÉNYJÁTÉK
MÁJUS 10.

Most duplán megérti nálunk vásárolni, mert a Design+ kiállítás időtartama alatt, az IDdesignban vásárlók közül kisorsolunk egy szerencsést,aki a vásárlásai értékének 50%-át visszakapja.
Légy te a szerencsés!
A sorsolás idopontja: 2015. május 10. 17:00 óra

PROGRAMOK MINDEN NAP

DÁN FILMNAPOK
MINDEN NAP 15:00-TÓL

Az IDdesign szellemiségétől elválaszthatatlan dán kreatív ötlet és stílus kavalkád.
A dán kortárs film ugyanúgy világhírű, mint a dán formatervezés és
design kultúra. A Design+ kiállításon három alkotást mutatunk be, amelyek
egyszerre tudnak megríkatni és megnevettetni, többet megtudunk magunkról
és a minket körülölelo világról. Nem elhanyagolható módon sokszor visszaköszönnek a belső terekben a dán lakberendezési filozófia stílusjegyei.
Sziesztázz ebéd után nálunk kényelmes székeinkben.

SKANDINÁV KVÍZ

Érdekel a skandináv design? Úgy érzed, hogy mestere vagy a letisztult formáknak és a természet közeli anyagoknak? Egybol kiszúrod, Arne Jacobsen
vagy Fritz Hansen remekeit?
Tedd próbára a tudásodat nálunk.

GYEREKMEGŐRZŐ

Jöhetsz gyerekkel vagy babával is mi gondoskodunk a szórakoztatásukról, míg te szétnézel nálunk, ugyanis a kis lurkók szórakoztatásáról egész napos mesefilm vetítéssel gondoskodik. A legjobbak nyalókát is kapnak.Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
II. emelet 232. üzlet
E-mail: maxcity@iddesign.hu
Web: www.iddesign.hu
Tel.: (+36) 23 444 707
Tel.: (+36) 23 444 708


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.