Design +

Hästens, Vi-Spring, Treca de Paris, Hypnos

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Kézműves álomágyak

Csodálatos módon életünk egyharmadát alvással töltjük, miközben testünk és szellemünk minden éjjel feltöltődik és megújul. Nappali életünk minősége nagymértékben függ attól, hogy milyen jól alszunk és hogyan érezzük magunkat az ágyunkban.


A testre szabott kényelem és a páratlan éjszakai pihenés után kutatva a világ legrangosabb ágykészítőivel dolgozunk együtt, hogy megtaláljuk Önnek álmai ágyát.
A manufaktúrák évszázados hagyományai, a természetes anyagok és az aprólékos kézimunka nyomán  ágya olyasvalamivé válik, amelyben megbízhat, hogy hosszú évtizedeken keresztül értékes és pihentető alvást biztosít Önnek.

Üzleteinkben a tradicionális ágyak és matracok, az exkluzív ágyneműk széles választéka megtalálható, amelyek szinte minden kívánságot kielégítenek a személyes kényelem, design és egyedi stílus tekintetében.
A világ legrangosabb ágykészítője a svéd Hästens egyedi réteges megoldásai garantálják az ágyak puhaságát, tartósságát és terhelhetőségét. Ágyai mellett a svéd királyi udvar is elkötelezte magát immár több mint 50 éve. 


A brit fejedelmi pompa kedvelői az alvás istenéről elnevezett Hypnos kínálatában II. Erzsébet királynő ágyait is kipróbálhatják. 


Az ugyancsak brit Vi-Spring ágyainak különös kényelmét és kiváló minőségét a több mint egy évszázadra visszanyúló tradíciók garantálják. A Vi-Spring ágyai sok ezer otthonban megtalálható a világ minden részén, de a Queen Mary vagy a Titanic luxus lakosztályait is gazdagították.


A francia alváskultúra kedvelői is megtalálhatják számításukat. A Treca de Paris a testre szabott kényelem és elegancia művészetét jelenti az ágykészítésben, ahol a legnemesebb természetes anyagokhoz a minden részletre kiterjedő aprólékos kézműves munka párosul. Ne feledje, élete egyharmadát ágyban tölti, tegye felejthetetlenné ezt az időt!


 
Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
Tel.: (+36) 23 418 242
Email: info@luxurybeds.hu
Web: www.luxurybeds.hu
 


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.