Design +

Herczeg Zoltán divattervező

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram

Herczeg Zoltán divattervező immár húsz éve diktálja a divatot és a finomítja a stílust Magyarországon az arra igényes férfi közönség számára. Egy éve megszületett a Herczeg Empire brand is, ami hétköznapibb, populárisabb, mindenki számára elérhető árú, kis szériás kollekciókat kínál egy sokkal szélesebb közönség felé a tőle megszokott magas minőségi szinten. A A divattervező által eddig is egyedileg tervezett, igényes, exkluzív, méretes darabok továbbra is rendelhetőek, ezen kollekciók a jövőben Herczeg Zoltán Couture néven jelennek majd meg.


Így a kettévált márka a tömegigényt és az egyedi igényeket egyaránt kielégíti kiváló minőségében, hazai gyártásban, ezzel munkát adva magyar munkaerőnek és növelve a hazai GDP-t, amire a tervező büszke, mert vallja, hogy a hazai munka és minőség messzemenően felveszi a versenyt a nemzetközi multiékkal, és miért ne tarthatnék itthon a jövedelmeket, ha megtehetjük, ettől erősödik a magyar tudat és a magyar gazdaság egyaránt.


Minderről bővebben tájékozódhat a www.herczegzoltan.hu és a www.herczegempire.com oldalakon, illetve személyesen is megtekinthető a kollekció a Trend2 Üzletházban, Budaörsön a Herczeg Empire show-room-ban.


Kellemes vásárlást kíván minden kedves érdeklődőnek Herczeg Zoltán - divattervező

Elérhetőség:
II. emelet 220. üzlet
www.herczegzoltan.huwww.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.