Design +

Heaven Rugs

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram


 Rólunk

A HeavenRugs a válogatott kézicsomózású keleti és modern szőnyegek szaküzlete. Első üzletünket 2001-ben nyitottuk meg Budapest szívében, Heriz Szőnyeg Galéria néven, majd a sikerre való tekintettel öt évvel később a MAXCity Lakberendezési Áruházban is megnyílt legújabb üzletünk.  2012-ben, fennállásunk 10. évfordulóján, üzletünk neve Heriz Galériáról HeavenRugs-ra változott.

 

Mint ahogy azt vásárlóink már sok éve tapasztalhatják, a HeavenRugs továbbra is elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatás valamint a minőség mellett, valamint nagyra értékeljük az eredetiséget, a változatosságot és az egyedi kínálatot is!  Kollekciónk darabjait a kor elvárásaihoz igazodva folyamatosan frissítjük, hogy teljes mértékben meg tudjunk felelni az aktuális lakberendezési és szőnyeg trendeknek. Ezáltal nem csak vásárlóink igényeit tudjuk kielégíteni, hanem lakberendező partnereinknek is megfelelő hátteret biztosítunk, mely szakértelemmel és rugalmassággal párosul.  


Kollekciók

Széles termékkínálatunkban a legfinomabb hagyományos keleti szőnyegek mellett a  legmodernebb designer és kortárs darabok is megtalálhatók! Kollekciónkat a Shaggy szőnyegek mellett patchwork, gépi, valamint gyerek szőnyegekkel is bővítettük. Minden egyes darabot nagy odafigyeléssel választottunk ki, hogy az ön otthonát kényelemmel, harmóniával és a melegség kellemes érzésével ruházzuk fel. Filozófiánk, hogy a szőnyeg több, mint árucikk: a kifinomult életstílus egyik meghatárózó kelléke.

 

Online Webáruház

Szőnyegüzletünk mellett egy kiterjedt webáruházat is működtetünk, ahol nemzetközi megrendeléseket is elfogadunk. A HeavenRugs online áruház a vásárlás kellemes élményét nyújtja, valamint több kényelmet és rugalmasságot biztosít, hogy vásárlóink számára megkönnyítsük a választást hatalmas és változatos szőnyegkínálatunkból. Online áruházunk a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően működik és a vevőkkel történő interaktív párbeszédre is lehetőséget biztosít.

 

Üzleteink

Látogassa meg outlet üzletünket, Törökbálinton, a MAXCity lakberendezési áruházban, és engedje meg, hogy a minden igényt kielégítő, lélegzetelállító kínálatunk elvarázsolja Önt. Tapasztalt csapatunk készséggel áll az ön rendelkezésére, hogy otthona stílusához megtalálhassa a legszebb szőnyeget.

Keressen minket az alábbi közösségi oldalakon is:

Facebook: https://www.facebook.com/HeavenRugs,

Twitter https://twitter.com/HeavenRugs,

google+ http://bit.ly/FPd3g2

Pinteres http://pinterest.com/heavenrugs/

 

Ha kérdése van, kérjük hívjon minket 10.00h és 18.00h között! Tel: 06-23 428 770


Elérhetőségek:

II. emelet 202. üzlet

E-mail: info@heavenrugs.com

Web: www.heavenrugs.com

Tel.: (+36) 23 428 770


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.