Design +

Düfa

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Meffert Hungária Kft. a vezető német Meffert AG magyarországi leányvállalata.

Fő tevékenysége a kiváló minőségű festékek és vakolatok gyártása és forgalmazása. A termékpaletta felöleli többek között a beltéri festékeket, homlokzat festékeket, nemesvakolatokat, zománcokat, lazúrokat, valamint alapozókat, amelyek a legmagasabb felhasználói igényeket is kielégítik, elérhető áron.

Termékeink a legmagasabb technológiai színvonalat és több, mint 60 év iparági tapasztalatát testesítik meg.A német anyavállalat folyamatos és világszínvonalú termékfejlesztése gondos laboratóriumi munkán és precíz tesztelésen nyugszik, hogy a különböző felületek jellegének és a felhasználók speciális szükségleteinek legjobban megfeleljenek.

Termékeink a legkorszerűbb alapanyagok felhasználásával, szigorú minőség-ellenőrzési rendszer keretében készülnek.

Könnyű, gazdaságos és környezetbarát felhasználhatóságuk miatt a festők és a lakossági felhasználók széles körében kedveltek.

Széles termékválasztékunk garantálja, hogy nincs olyan felület, amelyre ne tudnánk tartós védelmet és esztétikus megjelenést biztosító, teljes körű megoldást nyújtani.

Festékeink és vakolataink színezhetősége és széles színválasztéka az egyedi igényeket is kielégítik.

Ma már az egész ország területén megtalálhatók azok az üzletek, amelyek forgalmazzák a düfa márkanevű, minőségi készítményeinket. Az állandó és legmagasabb minőség, valamint a folyamatos áruellátás a festékpiac megbízható szereplőjévé tesz bennünket.

A német minőségben valóban megbízhat!


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.