Design +

Diesel Living

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Diesel Living2009 tavaszán mutatta be új brandjét a Diesel milánói épületében 800 kiválasztott vendég előtt, amelyet 2012 őszén a MAXCity Lakberendezési Áruházban is bárki elérhet!

Succesful Living from Diesel: egy új kollekció, mely a Moroso bútoraival, a Foscarini lámpáival és a Zucchi által kínált textilekkel vált teljessé!


Moroso:


A Moroso a Diesellel karöltve dolgozott ki egy olyan bútorkollekciót, mely ötvözi a kényelem és a relaxáció fogalmát. Az inspirációjuk egy informális életmód koncepciója, mellyel megcélozhatja azon vásárlókat, akik kedvelik a letisztult, egyszerű formákat, miközben csúcsminőségben kapnak modern stílusú bútort kombinálva egyedi, tiszta vonalakkal.


Foscarini:

A Diesel kreatív csapata, élén Wilbert Dassal fejlesztette ki azt a lámpa és világítás kollekciót, aminek végeredményeként a Foscarinivel született egy közös megállapodás, mely garanciát nyújt azoknak, akik a fényt is stílusosan, egyedien kívánják otthonukba vinni.Zucchi:

A Diesel „home” kollekcióját a Zucchigroup-al kialakított partnerséggel tette tökéletessé. A kapcsolat a rock ’ n ’ roll és alkalmi élet koncepció köré épül, mely magában foglalja a Diesel védjegyeit, stílust és attitűdőt. Összegezve az ikonikus Diesel alapértékeit – lázadás, irónia és tiszteletlenség – megalkották egy új textil kollekcióban.
Váljon Ön is részesévé válhat a Successful Living érzésnek!


Elérhetőség:
II. emelet, 212-es üzlet
Telefon:
e-mail: info@dieselliving.hu
Facebook


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.