Design +

DESIDEA STUDIO

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
A DESIDEA STUDIO 1995-ben alakult azzal a küldetéssel, hogy élettereket alkossunk. Élettereket, melyek egyediek, személyre szabottak, így a lehető legtökéletesebben kiszolgálják használójukat. Filozófiánk a designt és a megrendelő igényeit helyezi előtérbe, és azok kapcsolatára épít. E filozófia részeként munkatársaink minden, a belsőépítészettel, a lakberendezéssel és a világítástechnikával kapcsolatban felmerülő kérdésre választ tudnak adni. Teljes mélységben tudnak foglalkozni bármilyen tér tervezésével, megvilágításával, berendezésével és kiviteleztetésével. 


A törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruház földszintjén közel 500m2-es, színvonalas bemutatóteremmel rendelkezünk, amely egy LEOLUX bemutatóteremnek, egy minden igényt kielégítő fénystúdiónak, valamint belsőépítészeti tervezőirodánknak ad helyet. A cég tevékenységi körébe a legkülönbözőbb jellegű terek tartoznak. Példának okáért a magánlakások változatos méretű és stílusú variációi, mint az egyik legfontosabb célterület, valamint irodák, éttermek, szállodák, üzletek és egyéb közösségi terek.


A DESIDEA STUDIO kollekciójában Európa vezető design-, illetve tradicionális tárgyakat gyártó cégeinek teljes termékválasztéka megtalálható. Mindezek mellett egyedi igények alapján tervezünk és gyártatunk különböző rendeltetésű egyedi berendezési tárgyakat üvegből, fémből, fából, textilből. 


Fejlett számítógépes háttérbázis támogatja csapatunk munkáját. Igény szerint a tervezési folyamat része lehet a project számítógépes animáción történő megjelenítése, ezáltal lehetővé téve ügyfelünk részére lakásának, irodájának térbeli megtekintését még a megvalósulás előtt.


Magasan képzett és komoly referenciákkal rendelkező szakembergárdánk nagy hangsúlyt fektet ügyfeleink legmagasabb szinten történő kiszolgálására és elégedettségük megőrzésére.


Elérhetőség:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
Földszint 031/b. üzlet
Web: http://desidea.hu/


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.