Design +

BoConcept

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
BoConcept – határok nélkül a világ körül

Mario Vega új, modern, csodálatos panorámával rendelkező társasházi lakást vásárolt San Francisco-ban. Már ekkor eldöntötte, hogy ez a lakás egy egészen új stílusú, modern lakberendezést igényel.


„Korábban nem különösebben érdekelt a lakberendezés. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek preferenciáim és ne tudnám, hogy mit szeretek. Ugyanakkor egy teljesen új lakást berendezni nem kis feladat, és kellett, hogy a megfelelő vonalon, egy szakember segítségével induljak el.”
A san-franciscoi BoConcept üzlet lakberendezője, Caroline Krogh-Jensen nagy lelkesedéssel állt a kihívás elé.


Mario először a San Francisco-i BoConcept üzletben találkozott Caroline Krogh Jensen lakberendezővel, majd megállapodtak, hogy a helyszínen, azaz az új lakásban beszélik meg a folytatást. Így Carolinenek alkalma nyílik a terek, méretek megismerésére, egyúttal meghallgathatja a megrendelő saját ötleteit, kívánságait is.’’ Mario egy társasági ember, aki szeret vendégeket fogadni. Fontos volt tehát egy olyan nappali tér kialakítása, ahol a vendéglátás kényelmesen történhet. Szintén kifejezett kívánsága volt egy olyan kis alkóv kialakítása a nappaliban, amely puha és kényelmes, ahonnan élvezheti a város panorámáját.”


Egy héttel később Caroline bemutatta a 3D-ben készült lakberendezési tervrajzokat. „Ha kisebb tereket rendezünk be, nagyon fontos arra figyelnünk, hogy többfunkciós tároló-bútorokat használjunk, így könnyen rendet tarthatunk a lakásban. A szekrényfal elemeket ajtókkal zárjuk le, hogy elrejthessük a könyveket, magazinokat, cd-ket, dvd-ket, stb. Tároló hely van a dohányzóasztal tetőlapja alatt is, amely egyúttal felnyitható, így akár dolgozni és étkezni is lehet rajta. Az étkezőasztal hosszabbítható, így könnyen fogadhatunk több vendéget is”.


„ A nappaliban a Mezzo kanapé nagyon kényelmes, és a sötét bőr férfias jelleget kölcsönöz a szobának. Az alkóvban a Como kanapé puha, nyitott végű, melyben kényelmesen hátra dőlve Mario gyönyörködhet a panorámában.” Caroline a hálószobához is készített rajzokat. „Az alaphangulatot a finom szürke szemcsés falfelületet adja. A bútor sötét színű, ehhez sokféle textúrát és színt használok, így pl. szőrmét és bőrt, illetve selymes kéket, mindezek eredményeként egy kifinomult, elegáns hangulatot hozunk létre.”


Rendelje meg  ingyenes lakberendezési tanácsadásunkat, még ma!
www.boconcept.hu

Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
I. emelet 106. üzlet
E-mail: maxcity@boconcept.hu
Web: www.boconcept.hu
Tel.: (+36) 23 532 238


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.