|
|
|
|
|
|
Big Green Egg
A Big Green Egg története
A Big Green Egg története Kelet-Ázsiában
kezdődött. Egy körülbelül 3000 éves kínai agyagedény nyomán a japánok
elkészítették saját verziójukat, a kamadót (jelentése: sütő, tűzhely).
Évszázadokkal később, a II. világháború utén a Japánban állomásozó
amerikaiak felfedezték a kamadót és hazavitték magukkal Amerikába, éppen
akkor, amikor a barbeque hamburger-láz elhatalmasodott az országon.
1974-es bemutatkozása után, a Tojás korai modelljeihez használt agyagot a
NASA által kifejlesztett speciális kerámiával helyettesítették, így
jött létre a Big Green Egg modern változata, amely a legextrémebb
körülményeknek is ellenáll. Az igazi rajongók hamar rátaláltak erre a
különleges készülékre. A Big Green Egg nemzetközi sikere innentől kezdve
megállíthatatlan volt.
A Big Green Egg előnyei
- Felhasználóbarát
Mindössze 15 perc alatt
felmelegszik a sütési hőmérsékletre. A kerámiafalak pontos
hőfokszabályzást biztosítva tartják a meleget, fokozatos hőeloszlás
pedig megakadályozza a hot spotok kialakulását. A Használata során
jóformán semmi szükség a faszén pótlására: egy adag faszén 4-6 órányi
sütésre elég. - Sokoldalú
Füstölő, grillező és sütő egyben! Emellett a legnagyszerűbb lassú főző alkalmatosság. - Biztonságos
Az ételek zárt szerkezetben való
elkészítésével elkerülhetjük a veszélyes helyzeteket, így a Tojás
teljesen gyermekbarát és tökéletesen biztonságos. A kerámiafelület nem
forrósodik át izzásig. - Erős
-30°C-tól +400°C-ig ellenáll a szélsőséges
hőmérsékleteknek. A szél- és időjárásálló kerámia nem rozsdásodik. A
termékre Korlátozott Élettartam Garanciát biztosítunk. - Jellegzetes dizájn
A Big Green Egg markáns, egyedi dizájnja minden tekintetet magára vonz majd az Ön kertjében is.
A Big Green Egg legnagyobb előnye az, hogy segítségével a valaha kóstolt legízletesebb ételeket készíthetjük el!
Áruház parkoló
www.greenegg.hu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | Copyright 2011. All rights reserved. |
|
|
|
|
|
|