Design +

Big Green Egg

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Big Green Egg


A Big Green Egg története

A Big Green Egg története Kelet-Ázsiában kezdődött. Egy körülbelül 3000 éves kínai agyagedény nyomán a japánok elkészítették saját verziójukat, a kamadót (jelentése: sütő, tűzhely). Évszázadokkal később, a II. világháború utén a Japánban állomásozó amerikaiak felfedezték a kamadót és hazavitték magukkal Amerikába, éppen akkor, amikor a barbeque hamburger-láz elhatalmasodott az országon. 1974-es bemutatkozása után, a Tojás korai modelljeihez használt agyagot a NASA által kifejlesztett speciális kerámiával helyettesítették, így jött létre a Big Green Egg modern változata, amely a legextrémebb körülményeknek is ellenáll. Az igazi rajongók hamar rátaláltak erre a különleges készülékre. A Big Green Egg nemzetközi sikere innentől kezdve megállíthatatlan volt.


A Big Green Egg előnyei

 • Felhasználóbarát
  Mindössze 15 perc alatt felmelegszik a sütési hőmérsékletre. A kerámiafalak pontos hőfokszabályzást biztosítva tartják a meleget, fokozatos hőeloszlás pedig megakadályozza a hot spotok kialakulását. A Használata során jóformán semmi szükség a faszén pótlására: egy adag faszén 4-6 órányi sütésre elég.
 • Sokoldalú
  Füstölő, grillező és sütő egyben! Emellett a legnagyszerűbb lassú főző alkalmatosság.
 • Biztonságos
  Az ételek zárt szerkezetben való elkészítésével elkerülhetjük a veszélyes helyzeteket, így a Tojás teljesen gyermekbarát és tökéletesen biztonságos. A kerámiafelület nem forrósodik át izzásig.
 • Erős
  -30°C-tól +400°C-ig ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek. A szél- és időjárásálló kerámia nem rozsdásodik. A termékre Korlátozott Élettartam Garanciát biztosítunk.
 • Jellegzetes dizájn
  A Big Green Egg markáns, egyedi dizájnja minden tekintetet magára vonz majd az Ön kertjében is.


A Big Green Egg legnagyobb előnye az, hogy segítségével a valaha kóstolt legízletesebb ételeket készíthetjük el!


Áruház parkoló

www.greenegg.hu


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.