Design +

Baltex Home

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
Hiszünk a márkákban!
BaltexHome – Selected italian brands
 
Tulajdonosként a csapatommal, tervezőinkkel, értékesítőinkkel hiszünk abban, hogy környezettudatos anyaghasználattal, kimagasló minőséget és designt képviselő olasz brandek termékeivel egyedi, időtálló belsőépítészeti koncepciókat tudunk életre hívni ügyfeleink maximális elégedettségére.


Olasz világmárkák képviselői döntöttek a Velünk való együttműködés mellett: Poliform, Gessi, Sign, Teuco, Tubes, Kerlite, Graniti Fiandre, Atlas Concorde, Penta Light, Piemme/Valentino, Catalano, Trend stb. Ők garantálják a prémium termékminőséget, mi biztosítjuk a stabil, megbízható beszállítói hátteret.


A
z új kollekciónk válogatott gyöngyszemei megtekinthetőek az állandóan megújuló bemutatótermünkben és kiállításokon; folyamatosan képezzük magunkat, hogy új inspirációkkal telve, a legkülönlegesebb és legmodernebb anyagokat használva olyan minőségi életkörnyezetet teremtsünk, mely mindig alkalmazkodik az aktuális, modern életformánkhoz.
 
A jelenben alakítjuk a jövő otthonait: Jól gazdálkodva erőforrásainkkal egyedi megoldásokkal tudunk szolgálni hazai és külföldi ügyfeleinknek egyaránt. Világhírű designerek kompozíciói, egyedi formavilágú tárgyai adják meg a lehetőséget világszínvonalú, látványos térszervezésre, közvetítve egy modern haladó szellemiségű életérzést. Teljesség igénye nélkül: Carlo Colombo, Paola Navone, Philippe Starck, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola.


A Baltex Home izgalmas kínálatában különböző stílusok között válogathat, a Design+ rendezvényre készülve ismét meglepjük ügyfeleinket a showroom megújításával. Bemutatjuk, hányféleképpen tudunk egy előremutató, európai, kozmopolita otthont berendezni, odafigyelve az eltérő, egyedi személyes igényekre.


Természetesen ismét próbáltunk speciális, csak a Baltex Home-ra jellemző kedvezményes megoldásokat kialakítani: látogasson el hozzánk és fedezze fel a lehetőségeit otthona tereinek berendezésében!


Semmi sem állítja meg azt, aminek eljött az ideje!

A folytatást pedig Önnel együtt írjuk…

Károlyi Tamás


Elérhetőségek:
Baltex Home
2045, Törökbálint, Tópark u. 1/a
(MAXCity Lakberendezési Áruház, földszint 016 üzletben)
Web: www.baltex.hu
Email: home@baltex.hu
Telefon: +36 23 500 391


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.