Design +

BN Iroda Megoldás

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
BN Iroda Megoldás

A Jó Estate Kft. 2001-ben alakult Magyarországon, a Nowy Styl Csoport képviselőjeként, BN Iroda Megoldás néven 2006 óta működik. A Nowy Styl Csoport gyártási értéke 2007-ben megközelítette az 500 000 000 eurót. A gyártás a következő minőségirányítási rendszerek szabványai szerint működik: ISO 9001:2001 és ISO 14001:2005.
Évente hozzávetőlegesen 140 teljesen új formai kialakítású, és több mint 50, a megrendelők igényeinek megfelelő, speciális dizájntermék kerül bemutatásra. Az irodabútorok tervezési folyamatában 40 fős, termékmenedzserekből álló csapat vesz részt.


Az automatizált gyárakban és logisztikai irodákban közel 5000 magasan kvalifikált szakember dolgozik az alábbi országokban:
Ausztria, Franciaország, Lengyelország, Magyarország, Mexikó, Németország.

A BNOS irodabútor-termékek kiemelkedő színvonala a következőknek köszönhető:

•    Óriási gyártási és alkalmazási tapasztalat
•    A TÜV által minősített saját kutató- és fejlesztőintézet
•    Világszínvonalú (high-tech) technológia
•    Kizárólag minősített, első osztályú anyagok felhasználása
•    A tervezés és gyártás IFS rendszerben történik
• A környezetvédelem támogatása, környezetbarát anyagok felhasználásával


Az általunk forgalmazott irodai bútorcsaládok a tökéletes iroda megtervezéséhez kínálják a megoldások gazdag tárházát, és koncepciót a terek leghatékonyabb kihasználására. A különféle irodabútor-rendszerek elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük. Az Easy Space, Primo Space, Idea, X-time, Sqart, Zeta-x  irodabútor-családok lehetővé teszik a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz, egy igazi, dolgozóbarát munkahellyé válik.
Irodai bútorcsaládjainknak köszönhetően minden elérhető távolságba kerül, amire munkánk során szükségünk lehet, ezért feladatainkat könnyen, szinte ösztönösen el tudjuk végezni. Nemcsak az egyes részlegek, hanem az egész iroda megőrzi funkcionalitását, így az alkalmazottak energiája a munkára fog összpontosulni, nem pedig a berendezéssel való harcra.


Irodabútoraink úgy lettek kialakítva, hogy maximálisan megfeleljenek a velük szemben támasztott elvárásoknak, természetesen az emberi test korlátainak figyelembevételével. A rendszerek elemes felépítése is segíti a funkcionális terek létrehozását. A kábelek elrejtése érzékelhetően megemeli a komfortérzetet az irodai munkavégzés során.
Irodabútoraink segítségével bármely iroda szükségleteihez tökéletesen illeszkedő asztal-szekrény összeállítás tervezhető. A munkatársak feladatkörétől függően, bármilyen méretű, illetve funkciójú munkaállomást létrehozhatunk. Az elemek szabad elrendezése lehetővé teszi az egyedi megoldások kivitelezését, esztétikai és funkcionális szempontokból is.


A jó kommunikáció kulcsfontosságú a sikerhez. Különösen fontos, hogy az irodának az a része, ahol az üzleti megbeszéléseket és a céges találkozókat tartják, ideálisan legyen berendezve. Itt minden részlet számít – emeli a beszélgetés kényelmét és elősegíti a kompromisszumok elérését. A funkcionalitáson felül a tárgyalókban nagy szerepe van az esztétikának is. Irodabútoraink segítségével nemcsak kényelmes, de elegáns munkaállomásokat teremthetünk, kihangsúlyozva, hogy a cég a részletekre is ügyel. Az üzleti partnerek számára ez mindig egy fontos érv.

A BN Iroda Megoldás Európa legnagyobb vezetői és irodaszék-választékát kínálja mind intézményi, mind otthoni, magánfelhasználók számára. Ideális vezetői irodákba, tárgyalótermekbe, munkahelyi és otthoni irodákba, recepciókra, várótermekbe, konferenciatermekbe, valamint vendéglátó-ipari egységekbe – éttermekbe, kávéházakba, bárokba, sörözőkbe vagy az Ön otthoni konyhájába és étkezőjébe. Kollekciónk több mint 200 különböző irodai széket és vendéglátószéket foglal magába, több mint 100 féle kárpitfajtával, illetve asztalokat és más kiegészítőket a különböző funkcionális és esztétikai igényű felhasználók számára. Ez a stílusbeli választék, a funkcionális megoldások sokszínűsége és a mindig kiegyensúlyozott ár – melyet a kitűnő minőségért fizet –, a kényelmes és kellemes munka- és pihenőhelyek biztosítéka.


Irodaszékeink ideálisak munkavégzéshez, tárgyalásokhoz és várakozáshoz is. Kényelmük és variálhatóságuk miatt nemcsak irodákba, vezetői szobákba, hanem tárgyalókba és ügyfélterekbe is ajánljuk ezeket.
Norman Davies Európa című könyvében írja, hogy az emberiség 301 legnagyobb találmányának egyike a szék. Az évszázadok során ez az egyszerű és praktikus elem általános használati tárggyá vált a mindennapi életben. A szék mint bútordarab mindig megmozgatja a tervezők fantáziáját és mindenki örömére új formákat ölt.
Az irodai székeket mindig lehet fejleszteni a legújabb ergonómiai kutatások alapján is.
A mai időkben egyre nehezebb elválasztani a magánéletet a szakmai, munkahelyi élettől, a két szféra összevegyül és kiegészíti egymást. Ezért nő a székek, irodai székek szerepe az életünkben, hiszen egyre több időt töltünk rajtuk. Ne csak esztétikailag legyen kellemes látvány egy irodaszék, hanem feleljen meg a legmagasabb ergonómiai előírásoknak is. Garantálja a maximális kényelmet és csökkentse a hosszan tartó ülés negatív hatásait testünkre nézve, óvja egészségünket.


Várótermi, ügyféltéri ülőgarnitúráink, irodai foteljeink kényelmet nyújtanak a várakozáshoz, beszélgetésekhez, rövidebb találkozókhoz. A kisebb-nagyobb elemek használata és változtathatósága lehetővé teszi az ügyfélterek, várótermek gyors be- illetve átrendezését. A jól variálható irodai ülőgarnitúra-elemekkel maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló tér, viszonylag kis területen sok embert lehet kényelmesen leültetni, a zsúfoltság érzete nélkül, hiszen akár 8–12 személy számára alkalmas ülőbútort is ki tudunk alakítani.


Elérhetőségek:
MAXCity Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a.
II. emelet 216-217. üzlet
E-mail: bniroda@bniroda.hu
Web: www.bniroda.hu
Tel.: (+36)23 530 378
Mobil: +36 20 591 9093
 


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.