Design +

AGF

Kiállítás
Programok
Kiállítók
Vásár
Térkép
Enteriőr verseny
Nyereményjáték
Partnereink
Nyitva tartás, információ
Facebook Instagram
AGF


Az AGF Kft. a legrégebbi tolóajtós cég Magyarországon. 1994 óta gyártja az egyedi méretben rendelhető toló-, nyíló- csuklósajtókat a DSH-Inc kanadai gyártócég acél vasalatainak a felhasználásával. A német RaumPlus cég alumínium profiljaival térelválasztó tolóajtókat is gyárt az AGF Kft. szintén egyedi lakberendezési igényeknek megfelelően. A tolóajtókra 10 év garanciát vállal cégünk, ami az első 14 éves működés alatt nem okozott problémát számunkra, mert nincsen tapasztalat hibásan működő ajtókról.


A tolóajtó profilokat nagy szín és típus választék jellemzi. 16 féle keretszínnel rendelhetőek az ajtók, és 4 fajta kerettípussal (normál, széles, íves, rejtett keretes).

A tolóajtók betétjeit szintén egyedileg lehet megválasztani, óriási típus- és színválaszték alapján. Közel 150 féle laminált bútorlap, egyedi színre pácolt furnéros anyagok, 6 féle tükör, matt üvegek, bármilyen színre festett üvegek, illetve széles választékú bambusz, illetve rattan anyagok közül választhat a vásárló, illetve ezeket osztással lehet variálni is egy frontrendszeren, illetve egy ajtón belül is.


Az AGF Kft. a tolóajtókon túl a szekrénybelsők megtervezésére, illetve beszerelésére is vállalkozik. Lakberendezési cégünk vállalja az ingyenes tervezést, helyszíni felmérést, majd az árajánlatadás és a szerződéskötés után a komplett kivitelezését is a következő típusoknak:

- beépített hálószoba szekrények
- gardrób szobák
- nappali szekrények
- előszoba szekrények
- térelválasztó tolóajtó rendszerek
- ferde tetőtéri szekrények
- sarokszekrények
- könyves szekrények


Abban az esetben is vállaljuk a szekrények legyártását, ha nincs rajtuk ajtó, vagy ha nem tolóajtós megoldást kér az ügyfél.

Több információt, illetve az országos hálózat, valamint a budapesti bemutatótermek listáját keressék az www.agf.hu honlapon.

Ha egyedi kérdésük van, illetve szeretnének árajánlatot kérni, akkor a következő címen tudják azt megtenni. e-mail: agf@agf.hu

Telefonos érdeklődés a MAXCity-ben 06-23-468-163, illetve H-P a központban 06-1-331-1954

Elérhetőségek:
I. emelet 124. üzlet
E-mail: agf@agf.hu; max@agf.hu
Tel.: (+36) 23 428 595
Mobil: (+36) 70 363 2471


www.ysolutions.hu Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Copyright © 2011. All rights reserved.